Rólunk

Mi nem vadászunk óriásvállalatokra. Tudjuk, kivel akarunk együtt dolgozni; a tiédhez hasonló vállalkozásokkal.

A Webmátrix-ot azzal a céllal hoztuk létre, hogy kis következetes lépésekkel az egyéni- és kivállalkozásokat sikerre vigyük.
Mi kezeljük kampányaid, így vállalkozásod irányítására koncentrálhatsz. 

Hatékonyság szemlélet

Nem kell külön szakértőt keresned minden projektre illetve feladatra mert a Webmátrix  a webfejlesztés webdesign, a SEO a LOGO tervezés és a fizetett hirdetésekhez kapcsolódó feladatokat teljeskörűen ellátja. A sikeres online marketing nem csak kemény munkát igényel. Megvalósítsuk a kampány alapvető célját és egy hosszú távú tervet dolgozzunk ki, amely a konverziók maximalizálására irányul.

Célunk, hogy az egyéni- és kisvállalkozások megtalálják a számukra leghatékonyabb marketinget valamint hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, amelyet Mindenki szívesen ajánl barátainak és ismerőseinek. Szeretnénk kitűnni a szabadúszók és marketingügynökségek tömegéből ezért a többcsatornás hirdetési stratégia hatékonysága az egyik legfontosabb szempont. A hatékony stratégiák több csatornán keresztül történő kombinálása kétségtelenül a legmagasabb minőségű potenciális ügyfelek elérését eredeményezi.

Marketing, célzottan a  Vásárlóidnak!

Weboldalra vagy hirdetési kampányra van szükséged? A célzott forgalom bevonzásának számos eszköze van, úgymint a SEO, a PPC hirdetések, vagy épp a közösségi média marketing.

Adatkiértékelés & Forgalom- és Konverziónövelés

A konverzió arányának optimalizálása azért fontos, hogy Vásárlókra szabjuk, javítsuk és felgyorsítsuk a vállalkozásod. Célunk, hogy a Vásárló azt a konkrét cselekvést végezze amit a vállakozás szeretne. Legyen szó:

  • Termékvásárlás
  • Videó megtekintés
  • Hirdetésre való kattintás
  • Űrlapkitöltés, regisztráció

tevékenységekről. Természetesen a figyelemfelkeltő weboldal elengedhetetlen azonban ez önmagában kevés. A konverzió növelésével a weboldalad látogatóiból több ügyfeled lesz.
Több ügyfél = Több termékvásárlás

 

 

 

Van egy új Projekt a fejedben? Oszd meg velünk!

Stratégiai tervezés és kivitelezés. Támogatjuk a terveid a megfelelő hatékonyságú marketingmix elemekkel.

Bízd ránk a marketinged!

Hely

Budapest, 1213 Szent István út 239.

(+36) 20 516 00 09

webmatrix@webmatrix.hu

Kövess minket!